PROGRAMMA APRIL - JULI 2005
Vrijdag 1 april 2005 ~19.30 uur
Een initiatief van Sjra Smeets en beslist geen grap! Math Theunisz (inderdaad, de broer van zanger Frans Theunisz: 'Sjeng aon de geng!) komt tussen de gangen door vertellen over zijn...escargotskwekerij in Zeeland! Een must voor de echte liefhebbers van escargots. Zelfs mensen die geen slakken lusten krijgen een alternatief aangeboden. Voor meer informatie zie de site van Math en zijn vrouw An:  www.indenwijngaard.com. 3-gangendiner en amuse 18,--.

Zaterdag 9 april 2005 ~ vanaf 21.30 uur
Speelt de Eskimoband (bekend van onze huisfeesten in Merum!) in Zaal Acht te Roermond. Komt allen! Entree gratis.

Zondag 17 april 2005 ~  14.00 uur
The Blue Note Sextet ~ Jazz! Zie hier voor meer informatie!

Zaterdag 30 april 2005 ~14.00 uur
Kinderen uit Asenray doen op hun activiteitenroute ivm Koninginnedag ook Thélème aan. In onze galerie is het thema uiteraard: schilderen!

Vrijdag 6 mei 19.00 ~  22.00 uur ~ JazzBuffet
Als onderdeel van de JazzNightBefore: exclusief in Thélème..... de presentator van de JazzNight op 7 mei: Irv Rochlin. Deze 79-jarige componist en musicus is al haast een levende jazzlegende!
Hij treedt samen met de Koreaanse Mi-Hyang op tijdens een uiterst intieme avond met een gevarieerd warm/koud buffet. Kijk hier voor meer informatie!

Zaterdag 4 juni 19.30 uur ~ Maandelijks diner!
Joseph kookt Zuid-Afrikaans. Bobotie, Lamsbredie, vispotjie enz..Als Inge Jorden tussen de gangen door dan ook nog zingt...Wat wil een mens nog meer.... Helaas alweer volgeboekt.

Vrijdag 10 juni ~ 19.30 uur ~ Diner-Bridge
Wegens groot succes organiseren we -in samenwerking met Wijnhandel Groenendal- wederom een Bridgedrive, gecombineerd met een heerlijk viergangendiner! Culinaire verrassingen worden op deze avond tussen de speelrondes door geserveerd. Ook de partner met wie je speelt staat, net als het menu, niet bij voorbaat vast. Slechts zeven tafels van vier personen. Vol is vol! Ben er dus snel bij. Bridgedrive & viergangendiner voor slechts 24 euro. Er is de mogelijkheid om een bijpassend wijnarrangement nemen.


Vooraankondiging

Zaterdag 17 september 2005 ~ vanaf 19.30 uur Ijdi !!!
Een elfkoppig gemêleerd gezelschap met een bijzonder kleurrijke samenstelling en muziekstijl.  U hoort er nog van! U kun al een voorproefje nemen via hun site www.ijdi.nl

Zondag 30 oktober 2005 ~ 14.00 uur
Trio John van Schaijik ~ Jazz
In 2003 al bij ons te gast en nu weer. Bezetting:  John van Schaijik bas, Gert Arts piano, Frans van Hees drums en Miriam Moonen zang. In de moderne jazz die het trio speelt zijn vele invloeden te herkennen. Nader bericht volgt. Meer info vindt u opde site www.jazzarts.nl