Beste bezoeker van Thélème,


Aanstaande woensdag 16 november zijn wij gastvrouw en gastheer van een heuse literaire én muzikale avond voor een goed doel. Aanvang 20.00 uur.

Onderstaande mensen organiseren deze avond volledig pro deo
Frits Criens, bekend van o.a. de column 'Modertaal' in Dagblad De Limburger treedt op als presentator-dichter. Quirien van Haelen -al vaker te gast in Thélème met zijn light verse- en de (bekende) dichter Paul Hermans. An Philipsen die onlangs de geweldige dialectroman 'Tango in Dreikwart maot' heeft gepubliceerd. Ton van Reen en zoon David presenteren een vernieuwde digitale fotoreportage over Lalibela. De muziek wordt verzorgd door het kleine koor van Savanah en zanger Peter Smits. Het is dus een lekker vol programma met veel vaart en wij hopen dat veel mensen komen. Het wordt deze woensdagavond echter beslist geen nachtwerk!

Alle kosten die aan deze avond verbonden zijn (drankjes, hapjes) komen voor ónze rekening. De totale opbrengst van deze avond gaat volledig naar het Lalibela-project in Ethiopië, een project voor o.a. arme, blinde kinderen dat tijdens de avond nog kort wordt toegelicht. Meer informatie kunt u al vinden in de bijlage en op www.stichtinglalibela.nl

Wij nodigen een beperkt aantal gasten uit, zo'n 40 mensen, en die betalen p.p. minimaal 10 euro/15 euro voor een culturele avond mét drankjes én hapjes én ook nog eens voor een goed doel. Wat wil een mens nog meer?

We willen je graag uitnodigen om ook te komen als je zin-tijd-motivatie hebt. Laat wel even weten of je komt, want het is natuurlijk zonde om straks een stoel onbezet te laten. 0475-334498 of theleme@zonnet.nl / Dorpsstraat 109 Roermond-Asenray

Groetjes,
Heleen Nijssen & Jo Stevens


Voor meer informatie over Lalibela klik hier