Zaterdag 3 februari 19.30 uur
Diner Thélème
Oorspronkelijk stond hier de opzet van 31 maart 2007 gepland. Zie hieronder voor dit diner. Op 3 februari echter geen diner maar een tapasbuffet. Maximaal 30 personen. We zijn nog op zoek naar een passende muzikale invulling.


Zondag 18 maart 2007 14.30
Opening expositie schilderscollectief De Qwasten.
Inleiding Frans Lutters. Werk van WIlma Meens, Dick Vermeer, Jac Smeets en Marianne Berden. Zanne Visser speelt piano. U bent van harte welkom! Klik hier voor meer info!


Zaterdag 31 maart 19.30 uur
Diner Thélème
Oud-kok Patrick Radermacher (o.a. Restaurant De Vogelmolen in Haelen) en Jo amuseren zich in de keuken terwijl Inge Jordens tussen de gangen voorleest uit ‘De Dikke van Dam’. Het belooft weer een geweldige avond te worden. Maximaal 28 personen. Helaas: vol!


Zaterdag 5 mei 19.30 uur
Avond met Hongaarse muziek en Hongaarse gerechten in buffetvorm.
Zij zijn maar een weekje in Nederland maar... de moeder van Agnes Lengyel en haar tante komen koken. Györgyi Bacsy speelt viool en tante Irénke Ungvári zingt ook nog! Agnes Lengyel die alles heeft georganiseerd, speelt vleugel. Laten we tenslotte Agnes’ man: Wim van Dijk niet vergeten: van hem stamt dit geweldig idee! Helaas ook volledig uitverkocht!


Zondag 26 augustus 2007 14.30
Opening expositie
Schitterende fotografie van Piet en Herman Cox. Peter Smits zorgt voor de muzikale omlijsting en Paul Hermans leest een aantal van zijn gedichten voor. U bent van harte welkom. Entree vrij.


Zaterdag 1 september 2007 19.30 uur
Diner Thélème. Het menu wordt nog bekendgemaakt maar de culturele invulling mag er zijn. Peter Smits, de troubadour uit Heerlen zorgt voor de muziek. Helaas al helemaal uitverkocht.


Zondag 30 september 2007 11.00 uur
Brunch in Thélème.
Voorafgegaan door een muziekrecital met klassieke muziek. Suus van Petegem speelt piano en Gerard Leurs zingt. Zij brengen liederen van Schubert, Ralph Vaughan Wiliams en Mozart ten gehore. Er zijn nog maar enkele plaatsen. Voor meer informatie klik HIER.


Zondag 11 november 2007 11.00 uur
Brunch in Thélème.
Dankzij Jan Huijbers wederom een heerlijke brunch compleet met een geweldig concert. Voor u zingt: het solistenensemble Bella Voce! Opera, operette en musical. Velen in binnen- en buitenland hebben al kennis kunnen maken met deze groep. Bella Voce treedt regelmatig voor het voetlicht op heel verschillende podia. Gestart in de prachtige kloosterbibliotheek in Wittem stond het ensemble vrij snel daarop in het Maastrichtse theater aan het Vrijthof. Aanmelden kan nog. Ben er snel bij want er zijn slechts 30 plaatsen. Voor meer informatie klik HIER.PROGRAMMA JANUARI - DECEMBER 2007