Suus van Petegem


studeerde piano aan het conser-vatorium in Utrecht, waar ze het diploma Solospel behaalde en de akte Muziekonderwijs B. Daarna volgde een driejarige post-academische studie voor de aantekening 'Begeleiden en ensemblespel' bij de Hongaarse componist en pianist Géza Frid.


Ze was verbonden aan het conservatorium in Utrecht als repetitor van de operaklas. Daarna werkte ze als docent bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Als uitvoerend musicus trad ze op als soliste en in kamermuziekensembles in veel plaatsen in ons land over een lange reeks van jaren, waaronder meerdere optredens met het Tollens Ensemble. Naast haar lespraktijk is ze vaste pianiste bij verschillende ensembles en koren.
Gerard Leurs 


is bas-bariton en woonachtig in Herten. Hij is als vaste solist verbonden aan het Nederlands Concert Mannenkoor van welk koor hij ook repetitor is. Hij is een regelmatig gevraagd gast-solist bij koren en zijn optredens brachten hem tijdens concertreizen al in de Dom van Salzburg, de Christal Cathedral in L.A., de Minster van York en op vele andere plaatsen in binnen- en buitenland.

Hij is dirigent van meerdere koren en geeft stemvorming aan beginnende zangers/zangeressen. Zijn repertoire is zeer veelzijdig: liederen van Schubert, Schuman, etc. naast operette- en operarepertoire met o.a. veel Mozart aria’s. Maar ook meer hedendaagse componisten als Andrew Lloyd
Webber


Programma Muziekrecital
DE UITVOERENDEN...