EXPOSITIE TIJDENS DE KUNSTWEEK
KERAMIEK & SCHILDERIJEN
8 november 2009 14.30 uur
U BENT VAN HARTE WELKOM
Marie-Therese Schlösser
exposeerde al eerder in Thélème. Zij beeldhouwt, schildert en tekent sinds eind jaren ‘80, momenteel hoofdzakelijk abstract. De materialen die ze gebruikt zijn steen, keramiek, gips, kunststoffen en brons. Ze schildert met acryl, olieverf, en bister. Verder maakt zij materieschilderijen waarbij ze papier, stoffen, metalen, gips, vulmiddel, hout, schorsen, gels en mouldingpasta’s gebruikt.

Mieke Willems
heeft na de opleiding tot docente handenarbeid bij diverse kunstenaars cursussen gevolgd in schilderkunst, beeldhouwkunst en sculpturen. Momenteel werkt zij vooral aan driedimensionale beelden van verschillende materialen. Haar werk is een synthese van figuratief en abstract, waarbij het essentiële van de vorm niet verloren gaat. Haar laatste werken zijn abstract-surrealistisch.

Nel van Dijk
is, nadat de kinderen de deur uit waren, als hobby poppen gaan maken. Na enkele jaren is zij in 1993 overgestapt naar de keramiek. Het driedimensionaal werken bleef boeien en na een periode van brons en glas is haar passie nu het beeldhouwen. Haar werk is meestal abstract en sterk intuïtief. Zij heeft dit jaar bij Picturama een eerste prijs behaald met een steen in albast.
Bezichtiging op 8 november tijdens de Kunstweek en op afspraak.
De expositie loopt tot 1 januari 2010.
Theleme en de kunstenars zijn deelnemer Kunstweek 2009: 7 tm 15 november