ZATERDAG 3 MAART 2012 - 19.30
Diner Thélème met
Poolse liederen van Chopin

Zoals al aangekondigd: Joseph zorgt voor verfijnde gerechten en tussen de gangen door speelt Suus van Petegem piano en Veronique van der Meijden -de zangeres in ‘Le Chat Noir’ met Poolse moeder- zingt de sterren van de hemel.

MENU DINER-CHANTANT OP 3 MAART 2012

Amuses van het huis
gamba in tempuradeeg met dip
deegbakje met geitenkaas en pesto

Voorgerecht
kleurrijke visterrine met gamba en bieslook
óf
romige soep van prei, sinaasappel en gerookte forel

Hoofdgerecht
kabeljauwfilet zoals op Madeira - dus met banaan
cannelloni gevuld met ricotta en spinazie
Franse peultjes
óf
zacht gegaard stoofvlees van everzwijn
taartje van aardappel en broccoli
geglaceerde wortel met gember en sinaasappel

Nagerecht
pana cotta met zoet-zure bosvruchtensaus en zabaglione


Amuses én driegangendiner én concert voor 28,50
Keuze voor- en hoofdgerecht bij aanmelding aangeven
Kleine wijzigingen mogelijk

Veronique van der Meijden (1992)

Mezzo-sopraan, ontving haar eerste zanglessen op 14-jarige leeftijd van zangpedagoge Karen van der Wal. Na talrijke kleine concerten deed ze in 2008 mee aan het Prinses Christina Concours en in 2009 in Maastricht. Beide keren werden bekroond met eervolle vermelding. In 2008 zong ze het Ave Maria van Dvorak in de Munsterkerk in Roermond. In 2010 had ze de hoofdrol in een muzikaal toneelstuk, gebaseerd op muziek van Grieg. Tevens zong ze met begeleiding van Suus van Petegem liederen van Chopin in het kader van de Atelierconcerten in Beegden -www.piano-technica.nl- en in 2011 in Thélème met de theater-concertproductie ‘Le Chat Noir’ met liederen van Erik Satie. Op dit moment studeert ze klassieke zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Andrew Schroeder.

Suus van Petegem (1946)

Studeerde piano aan het Utrechts Conservatorium waar ze het diploma solospel en de akte muziekonderwijs-B behaalde, en aan het Mozarteum in Salzburg. Na haar afstuderen studeerde zij voor de aantekening ‘Begeleiden’ bij de Hongaarse pianist en componist Géza Frid. Als docent was zij werkzaam aan het Conservatorium in Utrecht als co-repetitor, aan het Utrechts Centrum voor de Kunsten en aan verschillende muziekscholen. Als uitvoerend musicus trad ze op in binnen- en buitenland met diverse instrumentalisten, ensembles en orkesten. Sinds 2004 is ze als privé docente werkzaam in Beegden. Daarnaast begeleidt ze verschillende koren en ensembles. www.pianopraktijk.com
Tussen de gangen treden voor u op...