VRIJDAG 20 APRIL 2012 / 17.00 -19.30

Op vrijdag 20 april a.s. organiseren Agnes Kessels en Rob Vossen een wijnproeverij met Elzasser wijnen. Aan de proeverij kunnen maximaal 70 personen deelnemen, waarbij we werken volgens het principe, ‘degene die het eerst komt, het eerst maalt’.

De wijnen worden gepresenteerd door Jean Claude & Francine Wolffer van het gelijknamige wijnhuis in Epfig, Frankrijk. Bijpassende hapjes worden verzorgd door de keukenbrigade van Theleme.

Wijnen waar we u zeker mee gaan verrassen zijn o.a. een voortreffelijke Cremant Blanc Brut en de ‘absolute tafelgenoten’ van asperges, te weten de Muscat en de Pinot Blanc.

Maar ook verrassende zomerwijnen zoals de Pinot Noir Rosé en een heerlijk gekoelde Pinot Noir Rouge komen aan bod. In totaal zullen er maar liefst zeven wijnen geproefd worden.

De deelnamekosten bedragen €15,= p.p. Mocht u aan de proeverij willen deelnemen dan verzoeken wij u zich z.s.m. per mail aan te melden bij afakessels@gmail.com dan wel laryco@gmail.com.

Wilt u daarbij nadrukkelijk vermelden, uw naam, e-mail adres, en met hoeveel personen u wilt deelnemen. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Dit kunt u overmaken op rekeningnummer 56 66 74 793 t.n.v. Lary & Co te Roermond (abn-amro).

Uiteraard is na afloop de gelegenheid om wijn te bestellen, een lekker glas wijn te drinken aan de bar of in de mooie serre en in een gezellige ambiance na te praten over de proeverij.