ZATERDAG 20 OKTOBER 2012 / 19.30

Zoals de rivier de Maas onvoorwaardelijk partner is van de stad Roermond, zo is de Elzas in Frankrijk onlosmakelijk verbonden met Choucroute en een heerlijk glas Riesling!

Vandaar dat Agnes Kessels en Rob Vossen op zaterdag 20 oktober in samenwerking met gast kok Francine Wolffer en Restaurant/Galerie Thélème een avondje ‘Choucroute d’Alsace’ organiseren.

Een 3-gangen ‘Diner Choucroute’ waarbij naast de enige echte choucroute te genieten valt van een keur aan Elzasser vleesspecialiteiten en uiteraard heerlijke Rieslingwijnen van Jean-Claude en Francine Wolffer uit Epfig. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om circa 22.00 uur met een fantastische Vendange Tardive bij het nagerecht.

Uiteraard is na afloop de gelegenheid om wijnen te bestellen en nog een lekker glas wijn te drinken aan de bar of in de mooie serre en in een gezellige ambiance na te praten over deze avond. Als speciale 'nazit-actie': huiswijnen van Thélème en de Riesling voor slechts 2 euro ipv 3,50 per glas!

Aan deze avond kunnen maximaal 40 personen deelnemen. Om teleurstelling te voorkomen: de aanmeldingen van de gasten van Rob en Agnes gaan voor maar wellicht zijn er nog enkele plaatsen over!


De deelnamekosten bedragen € 32,50 p.p. Mocht u aan deze avond willen deelnemen dan verzoeken wij u zich z.s.m. per mail aan te melden. Wilt u daarbij nadrukkelijk vermelden met hoeveel personen u wilt deelnemen. Uw inschrijving is pas definitief na bevestiging onzerzijds. Dus nogmaals: indien er nog plaatsen vrij zijn, maar wie weet?
CHOUCROUTE  D'ALSACE !