PROGRAMMA VOORJAAR 2013
reserveren per mail theleme@zonnet.nl / sterk aan te raden!zaterdag 2 maart 2013 - 19.30 uur
Diner Theleme - Franse Avond
Met tussen de gangen door chansons door Veronique Jean, Henri Schuler op gitaar en  Joost Janssen bas. Meer informatiewoensdag 13 maart 2013 - 20.00 - 22.00
Luisterlezing over Bruckner
Maurice Wiche organiseert deze luisterlezing. Altijd boeiende avonden en druk bezocht. Ben er dus op tijd bij. Dit maal over de componist Bruckner en zijn 8e symfonie. ‘Halb Trottl, halb Genie’ (half idioot, half genie), zo oordeelde Gustav Mahler wel eens gekscherend over zijn leermeester Anton Bruckner. Een simpele ziel, zo zei men, getooid met provinciale kleding en dito accent: niet direct het voorkomen dat paste bij het plaatje dat men van een baanbrekend componist placht te hebben. Zijn 8e symfonie is wellicht de meest monumentale van al zijn symfonieën.

Aanmelden kan alleen rechstreeks bij Maurice. Voor de entreeprijs hoeft u het niet te laten. Slechts 10 euro! Ga naar www.luistervilla.nlzondagmiddag 24 maart 2013 - 14.30
Oude stijl jazz ... ‘Ma’s Backroom Jazzband’

DIT OPTREDEN IS VERPLAATST NAAR HET NAJAAR. U HOORT ER NOG VAN.
Het is al weer een tijd geleden dat we een zondagmiddagconcert hebben gegeven. Op veler verzoek zijn we op zoek gegaan naar een band. Het is een groep enthousiaste muzikanten die in de loop van de jaren hun sporen hebben verdiend in de oude stijl jazz. Meer informatie over de muzikanten in de volgende Nieuwsbrief!
zondag 26 mei 2013 - 11.00 - 18.00

HELAAS MENSEN,

QUANTAZZ WAS ER HELEMAAL KLAAR VOOR MAAR DOOR OMSTANDIGHEDEN (THELEME) KAN DEZE ACTIVITEIT HELAAS NIET DOORGAAN.

Luchbuffet & aansluitende Jazzmiddag
QuantaZz- Jazz with Class!

Sinds lange tijd hebben we geen gezellige brunch meer georganiseerd. In mei is het eindelijk weer zover! En... aansluitend is ‘QuantaZz - Smooth Jazz with Class’- bij ons te gast. Het is pas in mei maar nu al inschrijven garandeert een plaats. Zeker voor de velen die we moesten teleurstellen met de Franse Avond (vol binnen 6 uur!) wellicht een herkansing? Fijn om op zondag eens niet te hoeven koken en de dag te beginnen met lekker eten en aansluitend mooie muziek. Bij mooi weer kunt u na de brunch wellicht nog een wandeling maken. Wat wil een mens nog meer? U bent van harte welkom in Thélème!

Deze uitgebreide brunch inclusief glas Prosecco kost 24,50 per persoon. Reservering is in volgorde van aanmelding. Vol is vol en aanmelden kan slechts per e-mail. Zaal is open vanaf 11.00 uur. Het brunchbuffet opent stipt om 11.30! De aansluitende jazzmiddag is vrij toegankelijk/er is geen entree/reservering niet nodig.

Wegens groot succes vorig jaar: u krijgt een nieuwe kans! Een stijlvolle band met muzikanten uit verschillende hoeken maar met een gezamenlijke voorkeur voor jazzklassiekers om van te genieten. Ontroerende ballads, dansende swing en zwoele Latin. Voorop staat dat het toegankelijk is voor een groot publiek, maar de echte jazzliefhebber komt ook aan zijn trekken. Een warme stem vanuit een ziel die je aangenaam raakt (Miriam Duckers) omringd door een heerlijke soepele gitaarsound (John van Schaiijk), een onmisbare groovy bass (Jan Berendsen) en netjes in het gareel gehouden door basic slagwerk (Harry Bongaerts). Trompet en bugel: the one and only... Ton van Kampen!

Bekijk & Beluister heel zeker www.quantazz.nl

Samenstelling Brunchbuffet
Kleine wijzigingen mogelijk - Alleen via Reservering vooraf!

Glas Prosecco als aperitief
Koffie, thee, melk, jus d’orange
Jonge kaas, oude kaas, vleeswaren
Penne pastasalade met tomaat
Huzarensalade met rundvlees
Gemarineerde champignons, gegrilde paprika  & olijvenmix
Aardappelsalade met bieslook
Italiaanse Parmaham
Meloen omwikkeld met Schwarzwalder ham
Tortellini pasta met tonijn
Gegrilde kipfilet met oriëntaalse saus
Gegrilde karbonade met kruidensaus
Tomatenpartjes met mozzarella en basilicum
Ham-aspergerolletjes, gevulde eieren
Diverse soorten rauwkostsalade
Noorse garnalen & krab met Italiaanse dressing
Gerookte forelfilet, gerookte makreelfilet, maatjes haring
Verse zalmsalade, cocktailsaus
Kip Pilav, rijst, aardappelgratin
Gegrilde beenham in Limburgse mosterdsaus
Diverse versgebakken broodjes, roomboter, fruitcocktail