Wat betreft de muzikale tussengerechten...

ze hebben hier al vaker en ook in deze combinatie opgetreden en de reacties waren altijd lovend: Suus van Petegem op de vleugel en Gerard Leurs zang. Het programma is in de maak maar in ieder geval komen Schubert en Schumann op bezoek!

Suus van Petegem
studeerde piano aan het conservatorium in Utrecht, waar ze het diploma Solospel behaalde en de akte Muziekonderwijs B. Daarna volgde een driejarige post-academische studie voor de aantekening 'Begeleiden en Ensemblespel' bij de Hongaarse componist en pianist Géza Frid. Ze was verbonden aan het conservatorium in Utrecht als repetitor van de operaklas. Daarna werkte ze als docent bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Als uitvoerend musicus trad ze op als soliste en in kamermuziekensembles in veel plaatsen in ons land waaronder meerdere optredens met het Tollens Ensemble. Naast haar lespraktijk is ze vaste pianiste bij verschillende ensembles en koren.


Gerard Leurs
is bas-bariton en was als bassolist ruim 15 jaar verbonden aan het Nederlands Concert Mannenkoor. Hij is een regelmatig gevraagd gastsolist bij koren alsmede bij cd-opnames. Zijn optredens brachten hem tijdens concertreizen naar Oostenrijk, Tsjechië, Italië, Duitsland, Engeland  tot in de Verenigde Staten en Canada. Hij is dirigent van mannenkoor De Zank in Beegden en van gemengd koor St. Caecilia in Laffeld, Kreis Heinsberg. Zijn solorepertoire is zeer veelzijdig en omvat o.a. liederen van Schubert en Schuman en operette- en operarepertoire met veel Mozart aria’s. Maar ook meer hedendaagse componisten als Andrew Lloyd Webber gaat hij niet uit de weg. Als 2e bas is hij verbonden aan het Vocaal Ensemble Silhouet in Limburg.