PROGRAMMA VOORJAAR 2017
reserveren per mail theleme@zonnet.nl / sterk aan te raden!

Zondag 22 januari 2017 - 15.00-17.00
Ma’s Backroom Jazzband!
Jazz & Dixielandband ‘Ma’s Backroom Jazzband’ bestaat al meer dan 25 jaar. De 7-mans formatie brengt oude en nieuwe jazzmuziek. De bezetting van de band: trompet, klarinet-saxen, trombone, banjo, contrabas, drums, percussie en zang. Muzikanten die spelen met veel drive en enthousiasme! www.backroomjazzband.nl Zaal open vanaf 14.30. Entree en lekkere hapjes uit de keuken van Thélème gratis
Beste gasten van Thélème!

Allereerst wensen we eenieder alvast een mooi uiteinde en een goed 2017. Het najaarsprogramma was weer zeer gevarieerd: een Workshop Collages, Diner Thélème met gitaarrecital, een heerlijke Brunch met een optreden van Zanggroep Toesjee en een ouderwets gezellige Jazzmiddag. De mensen hebben genóten! De meeste activiteiten waren vaak al na vijf dagen uitverkocht dus ben er altijd snel bij! Hierbij de activiteiten 2017 die nu al bekend zijn. Van alle activiteiten volgt nog uitvoerig bericht. Niets belet u echter nú reeds te reserveren


Zaterdag 28 januari 2017 - 19.30
Diner Thélème
Suus van Petegem piano en Jan Heesen cello!
Een heerlijk driegangendiner mét amuses én met prachtige muzikale intermezzi van o.a. Beethoven en Fauré. Klik hier voor meer informatie over muziek en diner!


Zondag 19 februari 2017 - 14.30
Vernissage - Expositie Keramiek & Collages
Na de expositie in Brussel in Galerie Pascal Polar kunt u nu talrijke, kleurrijke én verrassende collages van Heleen dichter bij huis bekijken! Ook een mooie gelegenheid kennis te maken met het werk van Lisette van den Berg, een begaafde keramiste. De inleiding wordt verzorgd door Paul van den Camp en een feestelijk drankje en een hapje horen er natuurlijk bij. Joost Janssen verzorgt de muzikale bijdragen.

Voor meer info klik HIER


Vrijdag 7 april 2017 - 19.00
Wijn & Spijsavond - Wijnen uit de Pfalz
Deze avond kon in november helaas niet doorgaan. Hier is de herkansing! Alle wijnen op deze avond zijn afkomstig van wijngoed ‘Immengarten Hof’. De eigenaar is een van de meest belovende jonge wijnboeren in de regio en Yvonne en Rob Vossen hebben op hun wijnreis nauwkeurig geproefd en tenslotte voor hem gekozen. Wat opvalt is dat de wijnen, zeker als je ze vergelijkt met wijnen uit de aanpalende Elzas, mooi droog zijn en met zeer schappelijke prijzen. En… uiteraard wordt weer een keur aan bijpassende hapjes geserveerd!

Voor meer info klik HIER


Zaterdag 15 april 2017 - 10.00
Workshop Collages maken
Op de zeer geslaagde expositie op 19 februari 2017 hebben al een aantal mensen aangegeven deel te willen nemen. Het is altijd een creatieve én erg gezellige dag! Hebt u belangstelling? Wilt u meer info? Meld u aan per mail of bel.

Aantal deelnemers: de workshop gaat door bij minimale aanmelding van 6 personen. Om iedereen de volle aandacht te kunnen geven is de maximale groepsgrootte echter beperkt tot maar 8 persone.

Meer informatie?
heleennijssen@gmail.com of 0475-334498

Aanmelden
U kunt zich opgeven tot 5 april 2017 a.s.