PROGRAMMA NAJAAR 2017ZATERDAG 28 OKTOBER 2017 - 10.00
WORKSHOP COLLAGES

Heleen brengt de deelnemers weer de fijne kneepjes van collagetechnieken bij. De workshop begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. In de pauze is er een heerlijke lunch in de serre. Er is nog maar één plaats vrij. Hebt u interesse? Laat per omgaande weten!


ZATERDAG 4 NOVEMBER 2017 - 19.30
DINER THÉLÈME met SCHUBERT RECITAL

Hein Moors heeft niet stil gezeten het laatste half jaar. Zijn belangstelling voor Schubert bracht hem opnieuw bij diens liederen. Het zijn er bijna 700. Maar dit keer gaat de aandacht niet uit naar het overbekende repertoire, waar alle professionals en amateurs zich telkens weer op storten; vaak zonder aandacht te besteden aan de toonsoort waarvoor Schubert bewust had gekozen. Het gaat nu om die kleine selectie van 22 liederen die Schubert speciaal voor de basstem heeft geschreven. Na een zorgvuldige keuze bleven er negen over. In Thélème de première! Gerard Leurs, bas, met begeleiding op de vleugel door Suus van Petegem staan garant voor een luisterrijke avond!

Zie HIER voor meer informatie. Wat betreft de inwendige mens treft u daar ook het menu aan!


ZATERDAG 16 DECEMBER 2017 - 19.30
LIGHT VERSE with LIGHT DINNER

Deze keer eens een andere opzet! Geen driegangendiner zoals u gewend bent maar een lichtere en speelsere variant. In de duistere dagen voor Kerst een poëtisch opkikkertje met tussendoor een keur aan kleine maar verfijnde gerechten uit de keuken van Thélème. U komt echter niets tekort, de gevulde ganzen moeten maar even wachten tot Kerst. Maar liefst drie light verse dichters zijn deze avond bij ons te gast: Frits Criens, Quirien van Haelen en Machiel Pomp. Samen met de keuken en bediening zorgen zij voor een avondvullende mix van culinaire en literaire versnaperingen.

Zie HIER voor meer informatie over de dichters én het eten!