ALS U OVER EEN NAVIGATIESYSTEEM BESCHIKT TOETS DAN
NIET DORPSSTRAAT IN MAAR  DUIPERWEG ROERMOND !
MET DE AUTO
Routebeschrijving

Vanuit het Zuiden via de A73
Neem afslag 20. Bovenaan rechtsaf. Rondweg (Wirosingel) tot bord Asenray. Op tweede rotonde ‘Schreurs Versboerderij’ rechtsaf. Via een viaduct over de nieuwe A73. Direct na viaduct op de T-splitsing slaat u linksaf. Aan het einde van de weg slaat u voor het viaduct rechtsaf de oude Elmpterweg op. Vanaf dat punt de 4e weg aan uw rechterhand. Dit is de Dorpsstraat. Na 900 meter passeert u restaurant de Ridder van Asenrode en na 20 meter is een kruispunt. Hier slaat u linksaf. Aan dit kruispunt ligt Thélème. Ingang Duiperweg.

Vanuit het Noorden via de A73
Rondweg (Wirosingel) tot bord Asenray. Op tweede rotonde ‘Schreurs Versboerderij’ linksaf. Via een viaduct over de nieuwe A73. Direct na viaduct op de T-splitsing slaat u linksaf. Aan het einde van de weg slaat u voor het viaduct rechtsaf de oude Elmpterweg op. Vanaf dat punt de 4e weg aan uw rechterhand. Dit is de Dorpsstraat. Na 900 meter passeert u restaurant de Ridder van Asenrode en na 20 meter is een kruispunt. Hier slaat u linksaf. Aan dit kruispunt ligt Thélème. Ingang Duiperweg.


Vanuit het Westen/Weert via de N 280
U komt via de N280. U laat Roermond rechts liggen en volgt de N280 tot aan de afslag Asenray. U komt nu op de St. Wiro Singel. Bij rotonde met ‘Schreurs Versboerderij’ linksaf Asenray. U rijdt via een viaduct over de nieuwe A73. Direct na viaduct op de T-splitsing slaat u linksaf. Aan het einde van de weg slaat u voor het viaduct rechtsaf de oude Elmpterweg op. Vanaf dat punt de 4e weg aan uw rechterhand. Dit is de Dorpsstraat. Na 900 meter passeert u restaurant de Ridder van Asenrode en na 20 meter is een kruispunt. Hier slaat u linksaf. Aan dit kruispunt ligt Thélème. Ingang Duiperweg.