PROGRAMMA JANUARI- JULI 2004

Zaterdag 17 januari 2004, 19.30 uur
'Echo', een theaterstuk van en door Tineke Quaedvlieg over de gevolgen van een CVA (beroerte). Er zijn slechts 40 plaatsen, dus vol is vol! U heeft hiervoor een aparte mailing ontvangen. Info Echo >>>

Zaterdag 7 februari 2004, 19.30 uur
Eerste maandelijks diner van 2004. Joseph kookt. Culturele invulling Cyriel Tonnaer ! Tussen de gangen leest hij voor uit 'Sancta Innocentia', een verrukkelijk boek van Driek Rademaekers. Pas op dat u niet ónder de tafel belandt! Al meer dan een maand volgeboekt! Helaas!

Zondag 7 maart 11.00 - 15.00 uur
Brunch in Thélème. Een optreden van het à capella ensemble: 'Toesjee' met Ierse balladen. De vocal groep " Toesjee " bestaat uit drie dames en drie heren te weten: Annemie Mennen - sopraan, Marianne van Dooren-Cobben - sopraan, Marijke Cartigny - Alt, Huub Peters - Tenor, Jos Geelen - Bariton en Tjeu Geelen - Bas en muzikale leiding Vooraf reserveren!
Maximaal 50 plaatsen. Info Toesjee >>>

Vrijdag 12 maart, 20.00 uur
De Chileense kunstenares (en sjamaan!) Amara vertelt over haar activiteiten. Zij ondersteunt een vrouwenproject in Noord-Chili. Deze vrouwen.... maken prachtige shawls en omslagdoeken van lamawol. We willen die tentoonstellen en uiteraard voor dit goede doel ook verkopen.
Entree vrij. Info Amara >>>

Zaterdag 3 april, 19.30 uur
Maandelijks diner in Thélème.Joseph kookt. Jos Jordens speelt met zijn accordeon als een postuum eerbetoon aan zijn onlangs overleden broer en enthousiaste vrijwilliger: Piet Jordens.

Vrijdag 16 april, 20.00 uur
Lezing over Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP) door Ismet Nizam (onze buurman). NLP gaat ervan uit dat we wel worden beïnvloed door onze omstandigheden en onze levensgeschiedenis, maar dat we er níet aan overgeleverd zijn. NLP stelt dat ieder mens de innerlijke hulpbronnen heeft om - gegeven de juiste motivatie - dat te kunnen wat hij wil kunnen en zijn potentieel tot bloei te brengen. Info NLP >>>

Zondagmiddag 8 april 15.00 uur
John van Schaijik is weer te gast. Ditmaal met een heus sextet! Zie info >>>

Zondag 25 april, 15.00 uur
Opening expositie plastieken van in brons van Gisela Varzandeh
Deutsche Version

en schilderijen van Hub Quaedvlieg
Marcel Evers speelt jazzzzzz!

Zondag 23 mei, 14.30 - 18.00 uur
Poëziemiddag in Thélème met Quirien van Haelen en vader Frits Criens Sr.
Voor meer informatie klik hier


Zaterdag 8 mei, 19.30 uur
Maandelijks diner in Thélème. Joseph kookt. Els Denessen zal tussen de gangen Ierse en Schotse balladen zingen. Zij begeleidt zichzelf op de harp. Een driegangendiner met fraaie muzikale intermezzi.

Zaterdag 5 juni, 19.30 uur
Maandelijks diner Thélème.Thélème zit vol verrassingen! Eugène Dhont, oud-politiecommissaris van... Antwerpen, vroeg ons waarom we hem niet eerder hebben uitgenodigd. Hij komt geheel om niet met zijn vrouw uit Antwerpen naar ons diner. Tijdens dit diner houdt hij een kort exposé over tafelmanieren door de eeuwen heen en voorts een beschouwing over de positie van de vrouw in de 16e eeuw. Dit alles uiteraard in mooi en sappig Vlaams én met de nodige humor! Na afloop weet u bijvoorbeeld waarom een smoking een smoking heet en dat je alleen in heel bijzonder gevallen je servet na afloop op je stoel legt!

Zaterdag 3 juli, 19.30 uur
Het laatste diner voor de zomervakantie wordt opgeluisterd door Peter Walraven met zijn poppenspel voor volwassenen. Erg geestig altijd!

Thélème is gesloten van 5 juli tot 5 september 2004