PROGRAMMA JANUARI - MAART 2005
Zaterdag 8 januari 2005 19.30 uur
Maandelijks diner Thélème. Joseph kookt.
Alweer jong talent in Thélème! Stéphanie Struijk uit Roggel en achttien lentes jong. Zij heeft een fantastische stem en begeleidt zichzelf op gitaar. Helaas al weer twee maanden volgeboekt. Mensen die zich hebben opgegeven ontvangen het menu.

Zondag 16 januari 2005 14.30 - 18.00 uur
Topmusici in Thélème!
(Cool)jazz. Combo bestaand uit Joost Janssen vleugel ~Jo Didderen bas ~ Mark Huynen trompet. Ze luisteren naar de ludieke maar lastige naam: 'Trio Wie Trio'.  Voor nadere informatie zie hier!

Zondag 23 januari 2005 15.00 uur
Opening expositie Marie-Thérèse Schlösser. 
Sculpturen in brons en schilderijen tot 25 maart 2005. Tijdens haar werk speelt het thema Afrika onbewust een belangrijke rol. Dit komt tot uiting in veel van haar schilderijen en beelden.  Klik hier voor meer informatie!

Vrijdag 28 januari 2005 20.00 uur
Wijnproefavond.
Geert Groenendal vertelt over Duitse wijnen. U kunt proeven en er is kaas en brood. U zult verbaasd zijn: dit zijn dus inderdaad Duitse wijnen. Zowel wit als rood maar geen zoete Moezeltroep! Voor meer info klik hier.

Zondag 30 januari 2005 14.00 UUR


Een aantal enthousiaste mensen in Roermond is bezig een  middag met poëzie en muziek voor te bereiden. Als lokatie werd Thélème gekozen. De opbrengst (o.a. entreegelden, verkoop bundels, de helft van elke consumptie) is bestemd voor de slachtoffers van de ramp in Azië. 
Lees meer over optredende dichters en muzikanten!

Vrijdag 18 februari 2005 (gewijzigde datum!) ~ 20.00 uur
Zoals al eerder vermeld: in het najaar heeft er enkele maanden 
e-mailverkeer tussen Soedan en Thélème plaatsgevonden. Vandaar een lezing met dia's door Louis Kleinekorte over zijn werk als monitor voor Buitenlandse Zaken in Soedan. Let op ! In tegenstelling tot de vorige Nieuwsbrief is de datum vervroegd! In plaats van 25 februari is de lezing op 18 februari. Meer informatie? Klik hier!

Zaterdag 12 maart 2005 ~19.30 uur
Deze keer geen maandelijks diner maar een authentiek Spaanse avond met lange tafels, brood, grove sla en wijn. Het eten zal in buffetvorm aangeboden worden. Na uitgebreide tapas wordt de enorme pan Paella Autèntica de zaal ingedragen! De gastkok van deze avond - Paul van den Camp-  staat garant voor een heerlijk Spaans buffet. Compleet met Spaanse gitarist. Volgeboekt!